Cara Mudah Untuk Untung Berganda Dengan

Pelaburan Crypto

90% kegagalan di dalam pelaburan crypto adalah kerana kegagalan trader untuk menguasai teknik asas pelaburan crypto dan juga strategi untuk kekal untung di dalam pelaburan crypto!

Tunggu dulu, jika anda rasa website ini adalah website SCAM semata-mata, mari kita imbas sebentar sejarah crypto currency ini. 

 

Pada tahun 2011, apabila bitcoin mula diterima pakai secara umum, harga 1 bitcoin hanyalah sekitar USD 10- 11. Dan pada ketika itu, ramai berpendapat, bahawa crypto currency ini hanyalah satu scheme ponzi semata-mata. 

 

Kini pada tahun 2021, 1 bitcoin sudah mencecah USD 57.5 ribu. Dan kini barulah ramai berpusu-pusu untuk menerima bitcoin sebagai satu digital currency yang tidak dikawal oleh mana2 bank pusat mahupun dunia. Ianya sangat dinamik sehingga kan ianya betul2 bergantung kepada supply & demand.

Tapi!! Tujuan kami bukan untuk memberikan syarahan tentang kebaikan crypto ataupun untuk buat anda yakin terhadap crypto currency ini!!

Kami ingin mengajak anda memulakan pelaburan di dalam pasaran CRYPTO!!

Adakah anda ​mengalami situasi seperti ini?

Tak tau bagaimana nak memulakan pelaburan crypto

Tidak ada orang yang guide saya untuk memulakan pelaburan di dalam crypto, tetapi saya kerap kali dengar ramai yang dah jadi jutawan didalam pelaburan crypto

Platform yang bersesuaian untuk memulakan pelaburan crypto

Saya pernah dengar Luno, Remitano dan Binance. Tapi tak tau platform mana satu yang sesuai.

Memilih dan mencari crypto yang berpotensi tinggi

Ini kali pertama saya trade, jadi saya nak tahu dengan lebih lanjut tentang instrument pelaburan crypto, bak kata orang jangan malu untuk belajar jika kita tidak tahu

Tidak mempunyai kemahiran teknikal analisis yang mendalam

Saya tak faham apa yang dikatakan dengan technical analysis dan tak pernah belajar dengan sesiapa yang pakar di dalam technical analysis di dalam instrument pelaburan

Kini Anda Boleh Mula Melabur Di Dalam Crypto Dengan Bantuan Dari Apps yang kami bangunkan

Strategi Jutawan Kripto ialah panduan (step by step guide) untuk membantu anda memilih Cryptocurrency yang betul yang dapat berikan pulangan maksima.

Terdapat 9 video tutorial untuk mahirkan anda menggunakan Exchange Binance. Kini anda boleh mulakan trading cryptocurrency di Binance dengan mudah.

Anda tidak perlu pening dan tercari-cari Crypto apa yang perlu dibeli. Terdapat 56 Cryptocurrency yang berpotensi yang kami telah "short-listed" untuk mudahkan anda buat pilihan.

Kami juga menyediakan analisis teknikal yang kami akan kemaskini secara berkala di ruangan Analisis Terkini Pro. Analisis ini boleh digunakan sebagai signal untuk anda beli cryptocurrency.

Group support & santai
Membincangkan berita dan analisis crypto secara harian

Apa kata
client-client kami

tt3
untung3

Tawaran PKP

Harga akan dinaikkan dalam tempoh

0 Hari
0 Jam
0 Minit
0 Saat

Dapatkan sekarang sementara harga masih belum dinaikkan kepada RM259

Enable Notifications    OK No thanks